Werkwijze

Studio Zuyd - StoriesbyPien-8_websize.jpg

Starten met een interieurontwerp

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Of u nu nadenkt over een verbouwing, het moderniseren van uw huidige interieur of het ontwerp van een nieuwe keuken, Studio Zuyd kan u bij al deze vraagstukken helpen.

Wij zorgen voor een uniek interieurontwerp op maat dat past bij uw specifieke wensen en eisen, met behoud van het karakter van de woning.

Met onze creativiteit laten wij zien dat met elk budget en oppervlakte een maximaal resultaat behaald kan worden.

Benieuwd naar onze werkwijze? Scroll dan verder

1. Eerste kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de woonwensen en maak ik een inventarisatie van de werkzaamheden en tijd die ik nodig denk te hebben. Hieruit volgt een passende offerte en plan van aanpak.

2. Schetsontwerp fase

In de schetsontwerp fase ga ik aan de slag met het maken van een aantal nieuwe indelingsvoorstellen. Dit kan met behoud zijn van de huidige indeling indien je niet wenst te verbouwen, maar sta je daar wel voor open dan gaan we vanuit een blanco ruimte de woning opnieuw indelen om het optimale resultaat uit de woonruimte te halen.

Lees meer

3. Voorlopig ontwerp fase

In de voorlopig ontwerp fase ga ik aan de slag met de definitieve plattegrond die jullie hebben gekozen. 

Eventueel met hier en daar wat aanpassingen om tot een gezamenlijk resultaat te komen.

Lees meer

1. EERSTE KENNISMAKING

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw woonwensen en maken we een inventarisatie van de werkzaamheden en tijd die wij denken nodig te hebben. Hieruit volgt een passende offerte en plan van aanpak.

2. SCHETSONTWERP FASE

In de schetsontwerp fase gaan we aan de slag met het maken van een aantal nieuwe indelingsvoorstellen. Dit kan met behoud zijn van de huidige indeling indien u niet wenst te verbouwen, maar staat u daar wel voor open dan gaan we vanuit een blanco ruimte de woning opnieuw indelen om het optimale resultaat uit de woonruimte te halen.

3. VOORLOPIGE ONTWERPFASE

In de voorlopig ontwerp fase gaan we aan de slag met de definitieve plattegrond die er is gekozen na de presentatie van het schetsontwerp en zullen we het ontwerp verder in detail uitwerken.

4. DEFINITIEVE ONTWERPFASE (UITWERKING)

In de definitieve ontwerp fase worden alle definitief gemaakte keuzes uitgewerkt voor de partijen die het project zullen gaan uitvoeren. Denk hierbij aan technische tekeningen voor de aannemer, installateur of detail tekeningen voor de interieurbouwer.

Nathalie_Storiesbypien_HR-18.jpg

PARTNERS

Inmiddels hebben wijdoor de jaren heen een betrouwbaar netwerk opgebouwd van stoffeerders, aannemers, installateurs, schilders en interieurbouwers waarmee we snel kunnen schakelen en prettig werken.

Indien u zelf niet over dit netwerk beschikt kunnen wij u hen in contact brengen om het bouwproces vlot te laten verlopen.